Tuotteet‪» Koirat‪» Koiran ulkoilu‪» Vaatteet‪»

Roiti Sadetakki musta-valkoinen 50cm

Roiti Sadetakki musta-valkoinen 50cm


Hinta
54.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Koko
50cm
Varastossa


Koko: 50cm

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Roitin sadetakki musta, jossa on sähäkkiä valkeita raitoja keventämässä mustan värin synkkyyttä. Roiti on kotimainen pienvalmistaja, jonka tuotteiden suunnitelu on kotimaista. Sadetakit on suunniteltu niin, että ne istuisivat mahdollisimman hyvin ja antaisivat koiralle mukavuutta ja tilaa liikkua. Takit ommellaan Virossa. Sadetakkien materiaalit on valittu niin, että ne kestävät käytössä. Samoja materiaaleja käytetään kotimaisissa lastenvaatteissa.

Sadetakissa on liukaspintainen Printex-neulosvuori, joka takaa sen että takki myötäilee koiran liikeitä eikä valu ja jumitu taakse ja ala kuristaa koiran kurkkua. Vuori on antistaattinen eli ei sähköistä karvoja. Takki ei kahise tai rapise edes pakkasessa.

Takki kiinnitetään selkäpuolelta pikalukolla ja lisäpysyvyyttä tuovat takaosan kuminauhat. Takki on suunniteltu niin, että sen takaosa jatkuu häntään asti. Hännälle on kolo, jonka jälkeen alkaa muotolaskos, jotta takki taipuisi mahdollisimman hyvin reisien päälle suojaamaan reisilihaksia.

Selkäpuolella on aukko, josta saat talutushihnan kiinnitettyä. Kaulaosa on koosta riippuen 10-17cm korkea ja sen voi helposti taittaa alas tarvittaessa. Kaulaosa on tehty sen verran väljäksi, että se ei kinnaa eikä kiristä koiran kaulaa. Vatsakappale on kiinni kauluksen saumassa, jolloin saumoja on mahdollisimman vähän ja jotta vaate ei estä koiran liikkumista vaan myötäilee koiran liikkeitä. Takin malli suojaa myös lapoja.

Pitkäturkkinen koira ei välttämättä talvellakaan tarvitse muuta vaatetta kuin sadetakin, koska sadetakki estää tuulen pääsemisen karvojen alle. Kun viima ei pääse turkin sisään, pysyy koira lämpimänä talvellakin sillä sen turkki lämmittää koiraa ja sadetakki estää viiman.

Käyttämällä sadetakkia ehkäiset myös sen, että koirasi turkki kastuu ulkoillessa aina vähän ja sitten haiskahtaa ns.koiralle.

Oikean koon saat, kun mittaat koiran selän pituuden hännän tyveen asti.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 200 x 30 mm.


Paino
0,32 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.2.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvin istuva takki
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Mistä tietää, että koira palelee?

Koirien kylmänsietokyky vaihtelee eri rotujen välillä suuresti eikä koira osaa ilmaista palelevansa vaan omistajan tulee osata lukea koiraansa niin, että tunnistaa milloin koira palelee.