[Raapimapuu.fi]

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet [14] vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Mikäli palautat tuotteita postitse, liitäthän mukaan tilauksen mukana toimitetun lähetteen. Käytä postin palautuskoodia Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 657980. Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä.

Matkahuollon palautustunnus on  9560985

Raapimapuiden ja koiranruokalavojen osalta  asiakas vastaa palautuskuluista. Niiden palautus on maksutonta mikäli on toimitettu virheellinen tai väärä tuote. Palautusta varten tulee aina ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Muiden tuotteiden osalta palautus on maksutonta, kun käytät palautuskoodia

Huomoithan, että noutamatta jättäminen ei ole palauttamista. Veloitamme noutamatta jääneistä paketeista toimitus- ja käsittelykulut 15€. Raapimapuiden ja muiden isojen esineiden noutamatta jättämisestä veloitamme niiden todelliset toimituskulut, jotka vaihtelevat 15-60€ välillä riippuen lähetyksen pakettimäärästä. Veloitus tehdään maksunpalautuksesta vähentäen.