Yritysesittely

Henkilökunta

Suomen lemmikkitukku on kotimainen yhden naisen pyörittämä lemmikkitarvikeliike, joka toimii verkossa periaatteella ystävällinen asiakaspalvelu ja nopeat toimitukset. Yli 90% tilauksista lähtee kuljetukseen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Asiakaspalvelussa pyritään aina toimimaan nopeasti ja joustavasti.

Kivijalkamyymälä löytyy Kemin keskustasta nimellä Kemin lemmikkitukku. Myymälän ja verkkokaupan valikoima poikkeaa hieman toisistaan sillä esim. monia isoja tuotteita ei ole mahdollista pitää myymälässä esillä vaan ne voi helposti tilata verkkokaupasta, tarvittaessa suoraan kotiovelle.

Myymälässä työskentelee omistaja Tarjan lisäksi myös Jenna, joka suorittaa parhaillaan trimmaajan opintoja. Tarja on suorittanut Raakaruokintaohjaajan tutkinnon marraskuussa 2021 ja suorittaa parhaillaan koirien ravintoneuvojan tutkintoa.

Syksyllä 2023 porukkaan liittyi Aino, joka työskentelee opintojen ohella osa-aikaisena.

Joulukuussa 2022 myymälä muutti isompiin tiloihin Kemin Keskuspuistokadulle, jonka myötä valikoima laajeni ja tarjolla on myös trimmauspalveluita Trimmamo Kultaturkissa. Kultaturkin verkkosivut löytyy täältä: 

https://www.kultaturkki.fi/

Trimmaamoon voit varata ajan täältä: Kultaturkki ajanvaraus