Tuotteet‪» Ennakkotilaukset ( Mush, Vom, Tessu)‪» Mush ennakkotilaus‪»

Mush Cat, valkoinen nauta-sika 8x800g ennakkotilaustuote

Mush Cat, valkoinen nauta-sika 8x800g ennakkotilaustuote


Hinta
49,68 + toimituskulut
7,76 € / kg
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

MUSH VAISTO CAT® sopii sinulle, joka haluat antaa kissallesi lajityypillistä ruokaa ja olla varma siitä että kissasi saa kaiken tarvitsemansa ruoasta.

Vaisto CAT valkoinen nauta-sika on aikuisten kissojen täysravinto, joka sopii erityisesti kissoille, jolle maistuu siipikarjaton vaihtoehto
Ennakkotilauksesta 8 kpl 800g pusseja.

Sis. Nauta 56 % (liha, sydän, keuhko, maksa, rusto, veri), sika 42% (sydän, liha, luu, munuainen, rusto), kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, merilevä. .

ENTÄ MÄÄRÄ? PALJONKO VAISTOA PITÄÄ ANTAA?
Annostelu on erittäin helppoa – anna kissalle 1 – 2 pullaa per elopainoliko päivässä! Tarkemmin selitettynä: 4 kg painavan kissan tulisi syödä raakaruokaa noin 100 -175 g päivässä. Koska kissojen Vaisto- tuotteet ovat noin 25 g painoisia pullia, ei annoksia tarvitse punnita, vaan annostelu hoidetaan pullia laskemalla. 4 kg painoinen kissa syö siis noin 4 – 7 pullaa päivässä. Kissa vaatii yleensä 3 – 6 ruokintakertaa vuorokaudessa. Tarjolle voi hyvin jättää myös kylmiä pullia, jotka sulavat syömäkelpoisiksi esimerkiksi työpäivän tai yön aikana.

Oikea ruokamäärä on hyvin yksilöllinen ja siksi on tarkkailtava kissaa ja sen painonkehitystä ja sovellettava ruokamääriä tarpeen mukaan.


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Kotiin toimitus Kemi, Tornio, Keminmaa-alueella


Paino
6,4 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki