Tuotteet‪» Kissat‪» Lelut‪»

Amunet´s Scrunchy kissalle 1kpl

Amunet´s Scrunchy kissalle 1kpl


Hinta
3,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Amunet's® scrunchy on täydellinen korvike niille pikkurosvoille, joilla on tapana varastella kaikki löytämänsä scrunchyt. Tämähän on monelle kissanomistjalle tuttua: heti kun vie kotiin paketin hiusdonitseja, ne alkavat hiljalleen kadota kunnes niitä löytyy kasa kätkettynä sohvan alle tms.

Tämä loppuu vihdoinkin kiitos Amunet´sin scrunchyn, jotka ovat pikkuvarkaalle sallittuja mutta valmistettu houkuttavasta nahasta ja kruunattu kaninkarvatupsulla. Nämä ovat pieniä ja kevyitä, joten niitä on ihana paiskoa ja saalistaa.

Scrunchyssa olevan karvatupsun väri ja koko vaihtelee ja itse nauha on tällä hetkellä mintunvihreä.

Valvothan aina kissaasi sen leikkiessä leluilla.

Pakkauksessa 1 kpl

Materiaalit: kaninkarva, nahka
Valmistettu Saksassa
Valmistettu hukkapaloista

Amunet´s on naisomisteinen pienyritys, joka on erikoitunut kissojen lajinomaisiin leluihin. Amunet´sin kissanlelut ovat ekologisia eikä niiden valmistuksessa ole käytetty synteettisiä materiaaleja.

Amunet´sin yrittäjällä on monen vuoden kokemus kissoista ja niiden kasvattamisesta. Kokemuksen myötä on havaittu, että valitettavasti monen kotikissan lajinomainen tarve metsästää ja leikkiä on kotioloissa laiminlyöty tai kissalle ei ole tarjolla sitä kiinnostavia leluja, jotka herättäisivät kissan vaistot. Lisäksi monet kissan lelut on valmistettu synteettisistä materiaaleista, joiden tiedetään olevan syynä terveys- ja ympäristöongelmiin.

Kissa saattaa myös niellä leluista sulamattomia osia, jotka usein aiheuttavat kohtalokkaita seuraamuksia. Siksi Amunet´sin leluissa käytetään sulavia ja harmittomia luonnonmateriaaleja


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 50 x 50 x 10 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: