Tuotteet‪» Kissat‪» Lelut‪»

Amunet´s Birdie kissalle 1kpl

Amunet´s Birdie kissalle 1kpl


Hinta
12,95 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Amunet's® Birdie muhkeilla höyhenillä on erinomainen lelu noutamiseen ja heittämiseen mutta sopii myös niille koissoille, jotka leikkivät mielellään itsekseeen. Kissa saa tassuilla hyvin otteen korkkijalasta (aitoa korkkia) ja höyhenistä on mukava riepottaa lelua.

Materiaalit: korkkia, nahkaa, höyheniä, kanin karvaa
Pituus n. 15-20 cm
Valmistusmaa: Saksa
Valmistettu ns. hukkapaloista
Lelujen väri vaihtelee

Valvothan aina kissaasi sen leikkiessä leluilla.

Pakkauksessa 1 kpl

Amunet´s on naisomisteinen pienyritys, joka on erikoitunut kissojen lajinomaisiin leluihin. Amunet´sin kissanlelut ovat ekologisia eikä niiden valmistuksessa ole käytetty synteettisiä materiaaleja.

Amunet´sin yrittäjällä on monen vuoden kokemus kissoista ja niiden kasvattamisesta. Kokemuksen myötä on havaittu, että valitettavasti monen kotikissan lajinomainen tarve metsästää ja leikkiä on kotioloissa laiminlyöty tai kissalle ei ole tarjolla sitä kiinnostavia leluja, jotka herättäisivät kissan vaistot. Lisäksi monet kissan lelut on valmistettu synteettisistä materiaaleista, joiden tiedetään olevan syynä terveys- ja ympäristöongelmiin.

Kissa saattaa myös niellä leluista sulamattomia osia, jotka usein aiheuttavat kohtalokkaita seuraamuksia. Siksi Amunet´sin leluissa käytetään sulavia ja harmittomia luonnonmateriaaleja

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 50 x 40 mm.


Paino
0,1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki