Tuotteet‪» Pieneläimet‪» Heinät, kuivikkeet ja hiekat‪»

Millamore Premium kuivike 10l n. 2kg

Millamore Premium kuivike 10l n. 2kg


Hinta
6,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Varastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
MILLAMORE-kuivike on erityisesti eläimille kehitetty. Se on erinomaisen imukykyinen ja hajuton. Kuivike on turvallista ja laboratorio-olosuhteissa testattua. Kuivikkeessa käytetty puu ei sisällä tauteja aiheuttavia bakteereja eikä myrkyllisiä kemiallisia yhdisteitä.

Millamore Premium on pölytöntä ja haavan pihkapitoisuus hyvin alhainen eikä se sisällä kemiallisia lisäaineita tai puu- tai paperiteollisuuden sivutuotteita. Millamoren käyttö kuivikkeena tekee häkin helposti hoidettavaksi. Kuivike ei tartu tassuihin ja turkkiin tai häkin pohjaan.

Suosittelemme häkin puhdistamista ja kuivikkeen vaihtamista kerran viikossa. Säilytä kuivassa paikassa. Jäte on biohajoavaa ja kompostoituvaa.

Millamore-kuivike kuivataan yli 100°C asteen lämpötilassa. Kuivaaminen tekee kuivikkeen kosteuspitoisuuden matalaksi ja optimaalisen imukyvyn kannalta, mutta se myös steriloi tuotteen poistaen siitä bakteerit ja sienet. Monitasoinen pölynpoistojärjestelmä tekee kuivikkeesta lähes pölytöntä. Lisäksi, haapa on raaka-aineena turvallisempaa kuin kuusi tai mänty matalamman pihkapitoisuuden vuoksi. Millamore on erittäin imukykyistä ja lisäksi se sitoo hyvin hajuja. Kuivikkeen palakoko 5×5×1 mm.

- Pieneläimille: kaneille, marsuille, hamstereille, rotille, hiirille, deguille, chinchilloille, freteille sekä linnuille ja matelijoille

-Pölyämätön

-Helppo siivota

- Puhdas, vapaa kemikaaleista ja mikro-organismeista

- Todella imukykyinen

- Natural Nordic WOOD

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 300 x 200 mm.


Paino
2 kg
(myyntipakkauksen kanssa 2,2 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki