Tuotteet‪» Ennakkotilaukset ( Mush, Vom, Tessu)‪» Mush ennakkotilaus‪»

Murren Murkina Kana-kasvismix 6x1kg, luullinen, ennakkotilaus

Murren Murkina Kana-kasvismix 6x1kg, luullinen, ennakkotilaus


Hinta
29,54 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Ennakkotilaustuote, vain nouto myymälästä
Murren kanakasvis-mixiä käytetään perinteisen raakaruokinnan perustana. Yksinkertainen resepti ja hyvin siedetyt raaka-aineet tekevät siitä hyvän vaihtoehdon useimmille koirille. Sopii myös herkkävatsaisille koirille. Ei sisällä maksaa. Tarvittaessa voit lisätä maksaa sisältämättömään ateriaan sellaisenaan pelkkää maksaa.

Ateria on hyvin maistuva ja hyvin siedetty.

Kanakasvis- ja Lammas-mix sisältävät enemmän luumateriaalia kuin muut Classic-ateriat, joten ne soveltuvat erityisesti ruokinnan lihaluu-aterioiksi. Liian suuri luumäärä ruokinnassa voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia tai jopa ummetusriskin. Luun määrää ruokinnassa tasoitetaan antamalla lisäksi riittävästi luutonta lihaa.

Yksittäin pakastetut noin 25 gr painoiset pullat on helppo annostella ja nopea sulattaa. Uudelleen suljettavan pussin ansiosta pullat säilyvät pakastimessa hyvin mikä mahdollistaa myös eri aterioiden sujuvan yhdistelyn keskenään! 

Monipuolinen ruokavalio
Raakaruokinnassa tavoitteena on täyttää koiran ravintoaineiden tarpeet luonnollisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä yhdistellä eri aterioita keskenään, jotta ruokavaliosta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. 

Koostumus: broileri 65 % (liha, luu (10 %), rusto, kivipiira ja sydän), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu

Ravintoaineet / 100 g: proteiini 11,7 g, rasva 11,6 g, tuhka 2,7 g, kosteus 71,0 g, energia (KJ) 672, energia (Kcal) 161, kuitu 0,6 g, kalsium 0,8 g, fosfori 0,4 g

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Kotiin toimitus Kemi, Tornio, Keminmaa-alueella


Paino
6 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki