Tuotteet‪» Ennakkotilaukset ( Mush, Vom, Tessu)‪» Mush ennakkotilaus‪»

Murren Murkina Lammas-mix 6x1kg, luullinen, ennakkotilaus

Murren Murkina Lammas-mix 6x1kg, luullinen, ennakkotilaus


Hinta
47,16 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Murren Classic-sarjan lammas-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on alkujaan suunniteltu aivan erityisesti allergisille ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille sillä sen ainoan proteiinilähde on lammas. Useimmat koirat sietävät hyvin lampaan lihaa ja vihreitä, mietoja kasviksia. Ateria on täysin viljaton ja sisältää lampaan lihaa, sisäelimiä, rasvaa ja luuta. Luupitpisuus 10 %.

Kanakasvis- ja Lammas-mix sisältävät enemmän luumateriaalia kuin muut Classic-ateriat, joten ne soveltuvat erityisesti ruokinnan lihaluu-aterioiksi. Liian suuri luumäärä ruokinnassa voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia tai jopa ummetusriskin. Luun määrää ruokinnassa tasoitetaan antamalla lisäksi riittävästi luutonta lihaa.

Lammas-mix sisältää 3,7 % maksaa. Maksa on todellinen ravintopommi, sillä se sisältää mm. A-vitamiinia, B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa. Korkean A-vitamiinipitoisuuden takia maksan määrä ruokinnassa tulee kuitenkin pitää maltillisena, yleensä noin 2-5 % ruoan kokonaismäärästä. Korkea maksan määrä kerralla saattaa myös aiheuttaa ulosteen löysyyttä, joten useimmille koirille toimii parhaiten pieni määrä maksaa kerrallaan muun aterian mukana. Yhdistele maksaa sisältäviä ja sisältämättömiä aterioita monipuolisesti tasapainoisen ruokavalion varmistamiseksi.

Yksittäin pakastetut noin 25 gr painoiset pullat on helppo annostella ja nopea sulattaa. Uudelleen suljettavan pussin ansiosta pullat säilyvät pakastimessa hyvin mikä mahdollistaa myös eri aterioiden sujuvan yhdistelyn keskenään! 

Monipuolinen ruokavalio
Raakaruokinnassa tavoitteena on täyttää koiran ravintoaineiden tarpeet luonnollisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä yhdistellä eri aterioita keskenään, jotta ruokavaliosta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin.

Koostumus: Lammas 85 % (liha, keuhko, luu (10 %), maksa (3,7 %), sydän, rasva, rusto), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu, merilevä.

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 12,9 g
Rasva 23,4 g
Tuhka 4,6 g
Kosteus 57,4 g
Energia (KJ) 1117
Energia (Kcal) 267
Kuitu 0,4 g
Kalsium 1,6 g
Fosfori 0,9 g 
Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Kotiin toimitus Kemi, Tornio, Keminmaa-alueella


Paino
6 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki