Tuotteet‪» Ennakkotilaukset ( Mush, Vom, Tessu)‪» Mush ennakkotilaus‪»

Murren Murkina Liha-kasvismix 6x1kg, luuton, ennakkotilaus

Murren Murkina Liha-kasvismix 6x1kg, luuton, ennakkotilaus


Hinta
29,54 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplVarastossa
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Murren Classic-sarjan Lihakasvis-mix on erittäin maistuva perusateria osaksi monipuolista raakaruokintaa. Aterian ainoan liha on nautaa ja se on erinomainen ateria sellaisenaan, täydennettynä muilla aterioilla tai esim. nappulan kaverina lisäämässä maistuvuutta.

Ateriaan on lisätty luonnolliseksi vitamiinien ja hivenaineiden lähteeksi mm. nokkosta ja mustikkaa.

Sisältää vain pienen määrän rustoa eikä lainkaan luuta ja siinä on melko korkea kasvispitoisuus, joten se soveltuu nimensä mukaisesti ruokinnan luuttomaksi lihakasvisateriaksi.

Sisältää 4 % maksaa. Maksa on todellinen ravintopommi, sillä se sisältää mm. A-vitamiinia, B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa. Korkean A-vitamiinipitoisuuden takia maksan määrä ruokinnassa tulee kuitenkin pitää maltillisena, yleensä noin 2-5 % ruoan kokonaismäärästä. Korkea maksan määrä kerralla saattaa myös aiheuttaa ulosteen löysyyttä, joten useimmille koirille toimii parhaiten pieni määrä maksaa kerrallaan muun aterian mukana. Yhdistele maksaa sisältäviä ja sisältämättömiä aterioita monipuolisesti tasapainoisen ruokavalion varmistamiseksi.

Yksittäin pakastetut noin 25 gr painoiset pullat on helppo annostella ja nopea sulattaa. Uudelleen suljettavan pussin ansiosta pullat säilyvät pakastimessa hyvin mikä mahdollistaa myös eri aterioiden sujuvan yhdistelyn keskenään! 

Monipuolinen ruokavalio
Raakaruokinnassa tavoitteena on täyttää koiran ravintoaineiden tarpeet luonnollisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä yhdistellä eri aterioita keskenään, jotta ruokavaliosta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin.

Koostumus:
Nauta 67 % (liha, maha, rusto ja maksa (4 %)), kasvikset (jäävuorisalaatti,  kurkku, nokkonen), rypsiöljy, pellavansiemenöljy, mustikka, sitruskuitu, valkosipuli.

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 11,2 g
Rasva 10,8 g
Tuhka 2,0 g
Kosteus 73,7 g
Energia (KJ) 620
Energia (Kcal) 148
Kuitu 0,7 g
Kalsium 0,5 g
Fosfori 0,3 g 


Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Kotiin toimitus Kemi, Tornio, Keminmaa-alueella


Paino
6 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki